produk

Novel Coronavirus (SARS-Cov-2) Antigen Rapid Test (swab)

Katrangan singkat:

Novel Coronavirus (SARS-Cov-2) Antigen Cepet Tes  


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

UM RINGKASAN】

Novel coronavirus kalebu ing βgenus.COVID-19 minangka penyakit infeksi ambegan akut. Umume masarakat rentan. Saiki, pasien sing kena infeksi virus coronavirus minangka sumber infeksi utama; wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi. Adhedhasar investigasi epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, umume 3 nganti 7 dina. Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing. Hidung irung, irung runny, tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

Sindrom pernafasan akut parah - coronavirus- 2 (SARS-CoV-2) minangka virus RNA Positif indera sing ora ana pamisahan. Iki minangka panyebab penyakit Coronavirus-0 (COVID-19) sing umume tumrap manungsa nular. SARS-CoV-2 duwe sawetara protein struktural, kalebu lunjakan (S), amplop (E), membran (M) lan nukleokapsid (N).

Saiki, ana macem-macem varian saka coronavirus Novel (SARS-CoV-2), lan mutasi N501Y lan varian perkiraane wis narik kawigaten amarga posisi mutasi kasebut ana ing domain pengikat reseptor glikoprotein saka spike, saengga ganti virus kasebut nginfeksi efisiensi. Ing analisis silico nunjukake manawa mutasi N501Y ora ngowahi struktur protein primer lan tersier saka domain RBD protein lonjakan. Mula, antigenisine tetep ora owah.

IN PRINSIP】

Alat Tes Cepet Antigen Novel Coronavirus (SARS-Cov-2) (saliva) minangka tes membran immunochromatographic sing nggunakake antibodi monoklonal sensitif banget kanggo coronavirus Novel.

Strip test kasusun saka telung bagean ing ngisor iki, yaiku sampel pad, pad reagen lan membran reaksi. Membran reagen ngemot emas koloid sing digandhengake karo antibodi monoklonal nglawan Novel coronavirus; membran reaksi ngemot antibodi sekunder kanggo coronavirus Novel, lan antibodi poliklonal nglawan globulin mouse, sing wis di-immobil ing membran.

Nalika sampel ditampa kanthi tes, solusi konjugasi saka padan reagen bakal larut lan bermigrasi bebarengan karo sampel hidung. Nalika coronavirus Novel ana ing conto, kompleks digawe ing antarane konjugat anti-Novel coronavirus lan virus bakal kejiret / dideteksi dening monoklonal anti-Novel spesifik sing dilapisi ing wilayah T.

Apa conto kasebut ngemot virus utawa ora, solusine terus bermigrasi kanggo nemokake reagen liyane (antibodi IgG anti-mouse) sing ngikat konjugat liyane, saengga ngasilake garis abang ing wilayah C.

Novel Coronavirus (SARS-Cov-2) Antigen Rapid Test Cassette (swab) bisa ndeteksi kalor nukleoprotein SARS-Cov-2 uga protein lonjakan SARS-Cov-2. Miturut ELISA, kita nemtokake manawa antibodi sing digunakake nggunakake ikatan karo asam amino 511-531 saka protein paku SARS Cov-2.

Detabilitas varian SARS-CoV-2 genetik dites kanthi mriksa kepekaan tumrap protein spike SARS-Cov-2 rekombinan (319 nganti 541aa). Ing tes kasebut, tes antigen-cepet Novel Coronavirus (SARS-Cov-2) entuk angka sing padha nalika ndeteksi varian B.1.1.7 (UK) lan B.1.351 (SA) kaya nalika ndeteksi varian standar.

REAGEN】

Membran reagen ngemot emas koloid sing digandhengake karo antibodi monoklonal nglawan Novel coronavirus; membran reaksi ngemot antibodi sekunder kanggo Novel coronavirus, lan antibodi poliklonal nglawan globulin mouse, sing wis di-immobilisasi ing membran ..

【Panyimpenan lan Stabilitas】

Simpen Kaset Tes Cepet Antigen Novel Coronavirus (SARS-Cov-2) (swab) ing suhu ruangan utawa adhem (2-30 ° C). Aja beku. Kabeh reagen stabil nganti tanggal kadaluwarsa ditandhani ing kemasan njaba lan botol buffer.

【KOLEKSI lan Preparasi KHUSUS】

1. Koleksi spesimen:

Iki ditrapake kanggo diagnosis coronavirus Novel saka conto swab Nasofaring. Nggunakake conto sing anyar dikoleksi kanggo kinerja tes optimal. Pangumpulan sampel sing ora nyukupi utawa penanganan conto sing ora cocog bisa ngasilake asil negatif sing salah.

Lebokake swab sing wis disterilake sing disedhiyakake ing kit iki menyang cekungan hidung, lan gosok kaping pirang-pirang kanggo nglumpukake sel epidermis ing lendhut.

2. Preparasi spesimen:

1) Copot 1 botol Sampel Ekstraksi Sampel, copot tutup botol, tambahake kabeh buffer ekstraksi menyang tabung ekstraksi.

2) Lebokake swab menyang tabung ekstraksi sing isine Sampel Ekstraksi Sampel. Puter swab ing njero tabung nggunakake gerakan bunder kanggo muter sisih tabung ekstraksi supaya cairan diekspresi lan dibungkus maneh saka swab, copot swab kasebut. Solusi sing diekstrak bakal digunakake minangka conto tes.

【KOMPONEN KIT TEST】

· Piranti Tes

· Lebokake Paket

· Swab sing disterilake

· Novel

· Tabung Ekstraksi

· Sampel Buffer Ekstraksi

· Tabung Ngadeg

【PETUNJUK GUNA

Ngidini tes, spesimen, buffer ekstraksi kanggo seimbang karo suhu ruangan (15-30 ° C)

sadurunge dites.

1. Lebokake swab sing disterilake kanthi lengkap ing kit iki menyang cekungan hidung, lan gosok kaping pirang-pirang kanggo nglumpukake sel epidermis ing lendhut.

2. Bukak tutup kabeh tabung koleksi spesimen, jupuk 1 botol Sampel Ekstraksi Sampel, copot tutup botol, tambahake kabeh buffer ekstraksi menyang tabung ekstraksi.

3. Lebokake spesimen swab sing disterilake ing buffer ekstraksi sampel. Puter swab kira-kira 10 detik nalika mencet sirah ing sisih njero tabung kanggo ngeculake antigen ing swab.

4. Copot swab sing disterilake nalika nyruput endhas swab sing disterilake ing sisih njero Buffer nalika nyopot kanggo ngusir cairan sing bisa saka swab. Buang swab sing disterilake miturut protokol pembuangan sampah biohazard.

5. Sekrup lan kencengake tutup menyang tabung koleksi spesimen, banjur goyangake tabung koleksi spesimen kanthi kuat kanggo nyampur spesimen lan buffer ekstraksi conto. Deleng ilustrasi 4.

cov (2)

Yen sampel wis siyap, njupuk prosedur ing ngisor iki kanggo ngrampungake tes:

1, Copot piranti uji saka kanthong foil sing wis ditutup lan digunakake sanalika bisa. Asil paling apik bakal dipikolehi yen tes ditrapake sawise mbukak kantong foil. Selehake piranti tes ing papan sing resik lan rata.

2, Transfer 3 irungnya sampel menyang conto sampel piranti uji kanthi vertikal, wiwiti wektu, waca asil 10 ~ 20 menit. Aja interpretasi asil sawise 20 menit. 

cov (3)

AT FITUR

  • Jinis spesimen: swap nasofaring
  • Wektu pangujian: 10-15 menit
  • Sensitivitas: 96,17%
  • Kekhususan:> 99,9%

PAKET

 cov (1)

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita