produk

COVID-19 (SARS-Cov-2) Kaset Tes Cepet Antigen (swab)

Katrangan singkat:

Novel Coronavirus (SARS-Cov-2) Antigen Cepet Tes  


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

UM RINGKASAN】

COVID-19 minangka penyakit infeksi ambegan akut. Umume masarakat rentan. Saiki, pasien sing kena infeksi virus coronavirus minangka sumber infeksi utama; wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi. Adhedhasar investigasi epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, umume 3 nganti 7 dina. Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing. Hidung irung, irung runny, tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

【PRINSIP】

Novel Coronavirus (SARS-Cov-2) Antigen Rapid Test Cassette (swab) minangka tes membran immunochromatographic sing nggunakake antibodi monoklonal sensitif banget kanggo Nooro coroinavirus.

Piranti tes kasebut kasusun saka telung bagean ing ngisor iki, yaiku conto pad, pad reagen lan membran reaksi. Strip kabeh dipasang ing njero piranti plastik. Membran reagen ngemot emas koloid sing digandhengake karo antibodi monoklonal nglawan Novel coroinavirus; membran reaksi ngemot antibodi sekunder kanggo Nooro coroinavirus, lan antibodi polikonal nglawan globulin mouse, sing sadurunge di-immobil ing membran.

Nalika sampel ditambahake ing jendela sampel, konjugat garing ing bantalan reagen dibubarake lan pindhah bebarengan karo sampel. Yen Novel coroinavirus ana ing conto, kompleks sing dibentuk ing antarane konjugat anti-Novel coroinavirus lan virus bakal kejiret monoklonal anti-Novel coroinavirus khusus sing dilapisi ing wilayah T

Apa conto kasebut ngemot virus utawa ora, solusine terus bermigrasi kanggo nemokake reagen liyane (antibodi IgG anti-mouse) sing ngikat konjugat liyane, mula ngasilake garis abang ing wilayah C.

REAGEN】

Membran reagen ngemot emas koloid sing digandhengake karo antibodi monoklonal nglawan Nooro coroinavirus; membran reaksi ngemot antibodi sekunder kanggo Novel coroinavirus, lan antibodi poliklonal nglawan globulin mouse, sing sadurunge diuripake ing membran.

【Panyimpenan lan Stabilitas】

Simpen Kaset Tes Cepet Antigen Novel Coronavirus (SARS-Cov-2) (swab) ing suhu ruangan utawa adhem (2-30 ° C). Aja beku. Kabeh reagen stabil nganti tanggal kadaluwarsa ditandhani ing kemasan njaba lan botol buffer.

【KOLEKSI lan Preparasi KHUSUS】

1. Koleksi spesimen:

Iki ditrapake kanggo diagnosis Nooro coroinavirus saka conto swab Nasopharyngeal. Gunakake conto sing anyar dikoleksi kanggo kinerja tes optimal. Pangumpulan sampel sing ora nyukupi utawa penanganan conto sing ora cocog bisa ngasilake asil negatif sing salah.

Kanggo swap nasofaring lebokake swab sing disterilake kanthi lengkap ing kit iki menyang cekungan hidung, lan gosok kaping pirang-pirang kanggo nglumpukake sel epidermis ing lendhut.

Kanggo swap orofaring lebokake swab sing disterilake kanthi lengkap ing kit iki menyang pharynx posterior, amandel lan area liyane sing radang. Aja kena nganggo ilat, pipi lan untu nganggo swab.

Disaranake nglumpukake conto saka Nasopharyngeal kanggo asil sing luwih akurat.

2. Preparasi spesimen:

1) Copot 1 botol Sampel Ekstraksi Sampel, copot tutup botol, tambahake kabeh buffer ekstraksi menyang tabung ekstraksi.

2) Swaping Nasofaring lan orofaring

Lebokake swab menyang tabung ekstraksi sing ngemot Buffer Ekstraksi Sampel. Puter swab ing njero tabung nggunakake gerakan bunder kanggo muter sisih tabung ekstraksi supaya cairan diekspresi lan dibungkus maneh saka swab, copot swab kasebut. Solusi sing diekstrak bakal digunakake minangka conto tes.

【KOMPONEN KIT TEST】

· Piranti Tes

· Lebokake Paket

· Swab sing disterilake

· Nozzle kanthi Filter

· Tabung Ekstraksi

· Sampel Buffer Ekstraksi

· Tabung Ngadeg

 

【PETUNJUK GUNA

Ngidini tes, spesimen, buffer ekstraksi kanggo seimbang karo suhu kamar (15-30 ° C) sadurunge dites.

1. Copot piranti uji saka kanthong foil sing wis ditutup lan digunakake sanalika bisa. Selehake piranti tes ing permukaan sing resik lan rata. Asil paling apik bakal dipikolehi yen tes ditrapake sawise mbukak kantong foil.

2. Bukak tutup kabeh tabung koleksi spesimen,

3. Copot 1 botol Sampel Ekstraksi Sampel, copot tutup botol, tambahake kabeh buffer ekstraksi menyang tabung ekstraksi.

4. Lebokake spesimen swab sing disterilake ing buffer ekstraksi sampel. Puter swab kira-kira 10 detik nalika mencet sirah ing sisih njero tabung kanggo ngeculake antigen ing swab.

5. Copot swab sing disterilake nalika nyepetake endhas swab sing disterilake ing sisih njero Buffer nalika nyopot kanggo ngusir cairan sing bisa saka swab. Buang swab sing disterilake miturut protokol pembuangan limbah biohazard.

6. Sekrup lan kencengake tutup menyang tabung koleksi spesimen, banjur goyangake tabung koleksi spesimen kanthi kuat kanggo nyampur spesimen lan buffer ekstraksi conto. Deleng ilustrasi 4.

7. Tambah 3 irungnya solusi (udakara 80ul) menyang conto kanthi becik banjur wiwiti wektu. Waca asile 10 ~ 20 menit. Aja interpretasi asil sawise 20 menit.

COVID-192 

AT FITUR

● Jinis spesimen: swab nasofaring / swab Oropharyngeal

● Wektu tes: 10-20 menit

● Sensitivitas: 96,17%

● Kekhususan: > 99,9%

PAKET

COVID-19


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita