produk

1. Kekurangan kit deteksi asam nukleat bakal dadi masalah global.

2. Perusahaan IVD Cina nduweni kemampuan kanggo pindhah menyang luar negeri lan saingan karo perusahaan kelas donya.

3, kanggo pasar testing reagen lam, tumindak resmi aturan tamba!

Akeh perusahaan IVD sing entuk sertifikasi asing pertama kanggo produk korona anyar

Nganti saiki, Administrasi Pangan lan Narkoba Negara wis nyetujoni 20 kit diagnostik metu saka awak nalika darurat, kalebu 12 reagen deteksi asam nukleat lan 8 reagen deteksi antibodi.
Miturut Laporan Riset Sekuritas China Barat, jagad nggunakake 500,000 nganti 700,000 kit uji asam nukleat saben dina. Kekurangan kit uji asam nukleat bakal dadi masalah global, dene panjaluk kit efisiensi dhuwur sing digawe ing China samesthine bakal tetep dhuwur.

Data laporan riset nuduhake manawa paling ora 26 negara wis ngirim pesenan pasokan menyang China, kanthi pesen luwih saka 15 yuta kit. "Kekurangan kritis kit deteksi Coronavirus novel lan peralatan pelindung PERSONAL tetep ora dirampungake," ujare AMA ing pratelan Selasa.

Bubar, sawetara perusahaan IVD produk makutha anyar dening sertifikasi manca pisanan ing pasar. Ing antarane perusahaan sing kadhaptar, paling ora 9 perusahaan sing kadhaptar, kalebu Meikang Biotechnology, Peoson Biotechnology, Cape Biotechnology, Anke Biotechnology, Daan Genomics, Wanfu Biotechnology, Mike Biotechnology lan Hangzhou Realytech, ngaku produke wis entuk sertifikasi CE EU.

AusDiagnostics inc., Roche Diagnostics Inc., Vivacheck Inc., Zhijiang Group LTD., CTK Group LTD. (TGA) lan Hollogier Group Inc. (TGA) ana, 22 Maret, miturut Australian Drug Administration (TGA). Hangzhou Otai, Vivacheck lan Shanghai Zhijiang minangka perusahaan IVD domestik.

Ing Amerika Serikat, miturut situs web resmi FDA, kit RT-PCR neon nyata-nyata sing diprodhuksi dening BGI kanggo deteksi SARS-2019-NCOV wis disetujoni dening FDA lan bisa dilebokake kanthi resmi ing pencegahan epidemi. lan kontrol ing Amerika Serikat. Iki minangka produk Cina pisanan sing wis lulus wewenang darurat FDA.
Nyatane, perusahaan IVD China duwe kemampuan menyang luar negeri lan bersaing karo perusahaan kelas donya.

Hangzhou Realytech wis lulus sertifikasi FDA. Tingkat deteksi Coronavirus novel dhuwur. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita yen perlutuku reagen deteksi cepet koronavirus kanthi jumlah akeh.


Wektu kirim: Jul-15-2020