produk

1. Kekurangan kit deteksi asam nukleat bakal dadi masalah global.

2. Perusahaan IVD Tiongkok duwe katrampilan menyang luar negeri lan saingan karo perusahaan kelas dunia.

3, kanggo tes pasar lam reagen, tumindak resmi peraturan obat!

Akeh perusahaan IVD entuk sertifikasi asing pertama kanggo produk korona anyar

Nganti saiki, Administrasi Negara Administrasi Pangan lan Obat wis nyetujoni 20 kit diagnostik njaba awak nalika darurat, kalebu 12 reagen deteksi asam nukleat lan 8 reagen deteksi antibodi.
Miturut Laporan Riset Sekuritas China Barat, jagad iki nggunakake kit uji coba asam nukleat 500.000 nganti 700.000 saben dina. Kekurangan kit pengujian asam nukleat bakal dadi masalah global, dene panjaluk kanggo kit efisiensi dhuwur sing digawe ing Tiongkok dijangka tetep dhuwur.

Data laporan riset nuduhake manawa paling ora 26 negara wis ngirim pesanan pasokan menyang China, kanthi luwih saka 15 yuta kit dipesen. "Kekurangan kritis kit deteksi Coronavirus anyar lan peralatan proteksi PERSONAL tetep durung bisa diselesaikan," ujare AMA ing sawijining pernyataan, Selasa.

Bubar, sawetara produk IVD perusahaan makutha anyar kanthi sertifikasi manca pisanan ing pasar. Antarane perusahaan sing didhaptar, paling ora 9 perusahaan dhaptar, kalebu Meikang Biotechnology, Peoson Biotechnology, Cape Biotechnology, Anke Biotechnology, Daan Genomics, Wanfu Biotechnology, Mike Biotechnology lan Hangzhou Realytech, negesake manawa produke entuk sertifikasi EU CE.

AusDiagnostics inc., Roche Diagnostics Inc., Vivacheck Inc., Zhijiang Group LTD., CTK Group LTD. (TGA) lan Hollogier Group Inc. (TGA) dina Setu, 22 Maret, miturut Administrasi Narkoba Australia (TGA). Hangzhou Otai, Vivacheck lan Shanghai Zhijiang minangka perusahaan IVD domestik.

Ing Amerika Serikat, miturut situs web resmi THE FDA, kit RT-PCR neon wektu nyata sing diproduksi dening BGI kanggo ndeteksi SARS-2019-NCOV wis disetujoni dening FDA lan bisa dilebokake kanthi resmi ing epidemi. lan kontrol ing Amerika Serikat. Iki minangka produk Tiongkok pertama sing wis ngliwati wewenang darurat FDA.
Kasunyatane, perusahaan IVD Tiongkok duwe katrampilan kanggo pindhah menyang luar negeri lan saingan karo perusahaan kelas dunia.

Hangzhou Realytech wis lulus sertifikasi THE FDA. Novel deteksi Coronavirus anyar. Hubungi sampeyan yen sampeyan butuhtuku deteksi cepet coronavirus kanthi jumlah akeh.


Wektu kiriman: Jul-15-2020