produk

coronavirus test
Ing tanggal 21 April, LabCorp, perusahaan ilmu urip, ngumumake ing situs web resmi manawa wis entuk Otorisasi Darurat FDA kanggo Kit Tes Coronavirus Novel sing kasedhiya ing Ngarep.

 

Kit Tes AT-Ngarep, sing bisa digunakake kanggo nglumpukake conto Tes Ing Ngarep, ngidini wong ngirim conto swab hidung menyang laboratorium perusahaan kanggo diagnosis.

 

Kit tes LabCorp diwenehi wewenang FDA darurat ing wulan Maret, lan tanggal 5 April, LabCorp ngubungi FDA kanggo njaluk modifikasi supaya pasien nggunakake test kit ing omah, lapor CNBC.

 

LabCorp ujar manawa wis duwe 60.000 kit ing omah sing bakal diwenehi prioritas kanggo petugas kesehatan lan diarepake bakal tambah akeh menyang pelanggan AS ing minggu ngarep.

 

Paket kasebut regane $ 119, mbutuhake pangguna kanggo dievaluasi yen cocog lan ngrampungake kuesioner ing situs web LabCorp, ujare LabCorp.

 

Reuters nglaporake manawa Amerika Serikat nyoba nambah kemampuan tes, nanging ekspansi kasebut bisa dicegah amarga ora ana profesional lan peralatan protèktif pribadi kanggo njamin keamanan.

 

Ngumpulake conto ing omah bakal nyuda risiko nularake virus menyang petugas kesehatan, nanging bisa uga ana kekurangan, kayata manawa panguji wis nglumpukake sampel kasebut kanthi bener lan ngirim kanthi aman menyang laboratorium.

 

FDA ujar manawa wis kerja sama karo LabCorp kanggo mesthekake data ing sampel kit koleksi kasebut aman lan akurat, kaya ing rumah sakit utawa fasilitas uji coba liyane.

 

LabCorp ujar manawa ora bakal ana bedane kualitas utawa asil ing antarane conto sing dijupuk pasien lan sing dijupuk profesional, yen instruksi kit ditututi. Kit omah dilengkapi swab katun sing bisa digunakake kanggo nglumpukake conto irung, uga tas spesimen biohazard lan tas pengiriman fedex sewengi kanggo ngirim conto menyang laboratorium. Laboratorium bisa entuk asil sajrone siji nganti rong dina sawise nampa sampel kasebut.

Realytech minangka perusahaan khusus kanggo produksi macem-macem reagen uji coba medis. Kita wis disetujoni dening FDA lan ana ing dhaptar putih pencegahan virus corona ing taun 2020
Kita uga dadi pemasok reagen deteksi cepet ing bahan pencegahan epidemi sing disumbang dening Jack Ma menyang Jepang lan Eropa ing taun 2020
Kita Tes Rapid IgGIgM 2019-NCOV nduwe akurasi deteksi sing dhuwur banget lan regane murah, welcome pemerintah lan institusi medis kanggo konsultasi


Wektu kiriman: Jul-14-2020