produk

coronavirus test
Ing tanggal 21 April, LabCorp, perusahaan ilmu hayat, ngumumake ing situs web resmi yen wis entuk Otorisasi Panggunaan Darurat FDA kanggo Kit Tes Novel Coronavirus sing kasedhiya ing Omah.

 

Kit Tes AT-Home, sing bisa digunakake kanggo ngumpulake conto Tes Ing Omah, ngidini wong ngirim sampel swab irung menyang laboratorium perusahaan kanggo diagnosa.

 

Kit tes LabCorp diwenehi wewenang FDA darurat ing wulan Maret, lan tanggal 5 April, LabCorp ngubungi FDA kanggo njaluk modifikasi supaya pasien nggunakake kit tes ing omah, lapor CNBC.

 

LabCorp ujar manawa wis duwe 60,000 kit ing omah sing bakal diwenehi prioritas kanggo para pekerja kesehatan lan samesthine bakal nggedhekake pelanggan AS liyane ing sawetara minggu sing bakal teka.

 

Kit kasebut regane $ 119, mbutuhake pangguna dievaluasi minangka cocok lan ngrampungake kuesioner ing situs web LabCorp, ujare LabCorp.

 

Reuters nglaporake manawa Amerika Serikat wis nyoba nambah kemampuan tes, nanging ekspansi kasebut diganggu amarga kekurangan profesional lan peralatan pelindung pribadi kanggo njamin keamanan.

 

Nglumpukake conto ing omah bakal nyuda risiko nularake virus menyang buruh kesehatan, nanging bisa uga ana kekurangan, kayata manawa panguji wis nglumpukake conto kanthi bener lan dikirim kanthi aman menyang laboratorium.

 

FDA ujar manawa wis kerja sama karo LabCorp kanggo mesthekake manawa data ing kit koleksi sampel aman lan akurat, amarga ana ing rumah sakit utawa fasilitas tes liyane.

 

LabCorp ujar manawa ora ana bedane kualitas utawa asil ing antarane conto sing dijupuk pasien lan sing dijupuk profesional, anggere instruksi kit kasebut ditindakake. Kit omah dilengkapi swab katun sing bisa digunakake kanggo ngumpulake conto irung, uga tas spesimen biohazard lan tas pengiriman fedex sewengi kanggo ngirim conto menyang laboratorium. Laboratorium bisa entuk asil sajrone siji nganti rong dina sawise nampa conto kasebut.

Realytech minangka perusahaan khusus ing produksi macem-macem reagen tes medis. Kita disetujoni FDA lan ana ing dhaptar putih pencegahan coronavirus novel 2020
Kita uga dadi pemasok reagen deteksi kanthi cepet ing bahan pencegahan epidemi sing disumbang dening Jack Ma menyang Jepang lan Eropa ing taun 2020
kita 2019-NCOV IgGIgM Rapid Test duwe akurasi deteksi dhuwur banget lan rega murah, welcome pemerintah lan institusi medical kanggo takon


Wektu kirim: Jul-14-2020