produk

MINI Automatic Chemiluminescence Immunoassay Analyzer

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Spesifikasi Teknis:

Tipe instrumen Analyzer Chemiluminescence Otomatis Bench-top
Throughput Nganti 8 conto utawa tes saben roto
Pangukuran wektu 20-40 min
Prinsip pangukuran Cheiluminescent Microparticle Immunoassay (CMA)
Bahan sampling Serum / Plasma
Mode tes Mode batch
Tes kacepetan > 32 tes / jam
Kalibrasi Kalibrasi Pabrik, kalibrasi 2 titik saben 90 dina
Kontrol kualitas 2 Level-Lyophilised Quality Controls kasedhiya
Monitor/Keyboard LCD Touchscreen
PC Integrasi
Antarmuka USB, RS232, port Ethernet ndhukung sambungan LIS
Panyimpenan data Disimpen kanthi otomatis
Bobot 25KGS
ukuran 525 * 480 * 530 mm

Fitur Instrumen:

Presisi lan akurasi sing unggul ing industri 1. Tingkat akurasi dhuwur saka teknologi chemiluminescence
Tes sing fleksibel, dipercaya 1. Kemampuan kanggo mbukak sampel serum / plasma2.8 tes bebarengan ing kurang saka 20 menit3. Fleksibilitas kanggo nindakake samubarang tes
Simple.User-loropaken 1. Kartrid reagen uji Tunggal2. Kontrol layar demek warna3. Kurang saka 4 langkah kanggo entuk asil sing akurat
Kualitas lan Kompatibilitas 1. Gampang antarmuka karo Sistem Informasi Laboratorium2. LJ, Westguard QC

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita