produk

COVID-19 (SARS-Cov-2) Antibody IgG / IgM Rapid Test Device

Katrangan singkat:

COVID-19 IgG / Tes Cepet IgM

Tes cepet kanggo deteksi kualitatif antibodi (IgG lan IgM) menyang SARS-CoV-2 ing kabeh getih, serum, utawa plasma. Kanggo nggunakake diagnostik in vitro profesional.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

RINGKASAN

COVID-19 minangka penyakit infeksi ambegan akut. Umume masarakat rentan. Saiki, pasien sing kena infeksi virus coronavirus minangka sumber infeksi utama; wong sing kena infeksi asimtomatik uga bisa dadi sumber infeksi. Adhedhasar investigasi epidemiologis saiki, periode inkubasi yaiku 1 nganti 14 dina, umume 3 nganti 7 dina. Manifestasi utama kalebu demam, lemes lan batuk garing. Hidung irung, irung runny, tenggorokan, myalgia lan diare ditemokake ing sawetara kasus.

KOMPONEN KIT TEST

• Piranti Tes

• Buffer

• Pipet plastik 5etteL Pakai

• Lancet (kanggo driji mung nemplek kabeh getih)

• Pad alkohol (Opsional)

• Lebokake paket

KANGGO GUNUNG

Ngidini piranti uji coba, spesimen, buffer, lan / utawa kontrol tekan suhu ruangan (15-30 ° C) sadurunge dites.

1. Gawa kantong menyang suhu kamar sadurunge dibukak. Copot piranti uji saka kanthong sing wis disegel banjur digunakake sanalika bisa.

2. Selehake piranti tes ing permukaan sing resik lan level.

• Kanggo Spesimen Serum utawa Plasma:

Nggunakake pipet pakai 5µL sing kasedhiya, lan transfer 1 tetes serum / plasma menyang sumur spesimen saka piranti tes, banjur tambahake 1 tetes buffer, lan wiwiti wektu.

• Kanggo Spesimen Darah Utuh (Venipunktur / Fingerstick):

Nggunakake pipet pakai 5µL sing disedhiyakake, lan transfer 2 tetes getih kabeh

(udakara 20µL) menyang spesimené piranti uji coba, banjur tambahi 1 tetes buffer, banjur wiwiti wektu.

Cathetan: Spesimen uga bisa ditrapake nganggo mikropipet.

3. Ngenteni garis sing ditampilake katon. Waca asil ing 10 menit. Aja interpretasi asil sawise 15 menit.

ht (2)

PAKET

ht (1)

SERTIFIKAT

ISO / CE / FDA / TGA / MOH / Anvisa


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita