produk

Penanda Jantung

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Tes Marker Jantung

Deskripsi Produk spesimen Format Ukuran Kit
Piranti Tes Rapid CKMB WB /S/P piranti 25 T
Piranti Uji Rapid Protein C-reaktif WB/S/P piranti 25 T
Piranti Tes Rapid MYO WB/S/P piranti 25 T
D-dimer Rapid Test Piranti WB/P piranti 25 T
Piranti Uji Rapid Combo HFABP lan cTnl WB/S/P piranti 25 T
Piranti Tes Rapid Procalcitonin (PCT). WB/S/P piranti 25 T
Piranti Tes Rapid cTnl WB/S/P piranti 25 T
cTnl/CKMB/MYo Combo Rapid Test Piranti WB/S/P piranti 25 T
Piranti Tes Rapid NT-proBNP WB/S/P piranti 25 T
H-FABP lan Myoglobin / CKMB / Jantung Troponin ICombo Rapid Test Piranti WB/S/P piranti 25 T

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk kategori