Babagan Kita

Tim Kita

BENERduwe fasilitas pangembangan darmabakti gadhah blumbang gedhe saka ilmuwan experienced sing setya kanggo pangembangan IVD Reagen. Ilmuwan R&D kita melu pangembangan proses, perbaikan proses, formulasi lan pangembangan analitis. Pipa pangembangan produk kita kalebu reagen deteksi kuantitatif chemiluminescence, reagen deteksi kuantitatif emas koloid, macem-macem antigen lan antibodi. Fasilitas iki diakoni dening Administrasi Pangan lan Narkoba Negara, Pamrentah China.

REALY penting banget kanggo njaga kontrol kualitas sing ketat, ing saben tahap proses, lan babagan produk lan praktik manajemen ing kabeh fasilitas lan ing kabeh organisasi. Keamanan produk kita dicenthang, liwat tes ekstensif, sampling lan prosedur validasi, supaya konsisten karo spesifikasi produk pungkasan.

rgt
trh (5)
trh (2)
trh (4)

Kisah Kita

Saben taun kita melu pameran medis ing macem-macem negara kayata Medlab, Medica lan AACC dll. Kita wis entuk sertifikat CE, sertifikasi sistem mutu ISO 13485, Lisensi Pabrik, Otorisasi Pemasaran ing negara asal. Kita uga nyiapake FDA lan sertifikat liyane. Jaringan dodolan Real Tech wis nyakup luwih saka 80 negara lan wilayah, nyedhiyakake kesempatan sing nyenengake kanggo distribusi produk berkualitas kanthi rega sing kompetitif. Kita wis menang reputasi apik ing saindhenging donya kanggo kualitas produk lan layanan profesional.

We are darmabakti kanggo nggawe donya panggonan sing luwih apik dening nyedhiyani wong karo produk lan layanan kualitas dhuwur.

trh (1)
trh (3)

Hangzhou Realy Tech Co., Ltd.didegaké ing 2015. Iku perusahaan In-Vitro Diagnostic kantor pusat lan dilakokno global, specialized ing titik-of-care tes lan sistem Immunoassay kanggo luwih saka 5 taun. Perusahaan lenggah ing taman ilmu 6000 meter persegi lan dilengkapi fasilitas R&D lan produksi sing canggih.

Lini produk sing amba kalebu Tes Rapid, Pembaca Uji Narkoba, Pembaca POCT, lan mesin sistem Immunoassay Chemiluminescence Otomatis. Kabeh sistem iki kompatibel karo deteksi saklawasé 150 jinis tandha imun, item inspeksi panutup penyakit jantung, penyakit infèksius, penyakit hepatitis, diabetes, mriksa kesehatan lan maternity Branch lan lapangan liyane. Ora mung cocok kanggo diagnosa penyakit kritis kanthi cepet ing rumah sakit lan laboratorium gedhe lan medium, nanging uga cocok kanggo analisis kuantitatif imunologis lengkap rumah sakit lan laboratorium cilik lan medium.

Perusahaan sing diadegake dening sertifikasi administrasi panganan lan obat saka bengkel sing resik lan bengkel meh 700 ㎡. Output saben dina 100000 dosis, kanthi kit diagnostik in vitro kuantitatif lan kapasitas produksi mesin tester klinis, saliyane produk merek perusahaan dhewe, kita uga nyedhiyakake layanan OEM kanggo pelanggan, kanggo ngunjungi sistem, pasar OTC, pelayanan keamanan umum lan departemen pencegahan epidemi nyedhiyakake macem-macem spesifikasi produk. Produk kasebut didol ing pasar adoh ing pasar domestik lan manca.

Layanan sing apik banget lan kualitas sing dipercaya mbantu kita entuk reputasi ing saindenging jagad, contone:

1. Kolombia, Brasil, Meksiko, Ekuador, Chili, Peru...

2. Polandia, Spanyol, Prancis, Rusia…

3. Jepang, Filipina, Malaysia, Australia…

4. Afrika Kidul, Venezuela, Somalia, Kazakhstan…

5. Lan negara liyane

iku bakal Highly ngormati yen sampeyan bisa hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan perusahaan lan produk. Welcome kanggo kerjo bareng karo kita dening OEM.

Desain
%
Pangembangan
%
Branding
%
tr (3)
tr (1)
tr (2)