produk

Tim Kita

NYATAnduweni fasilitas pangembangan khusus kanggo duwe ilmuwan sing berpengalaman gedhe sing duwe komitmen kanggo pengembangan Reagen IVD. Ilmuwan R&D kita melu pangembangan proses, perbaikan proses, formulasi lan pangembangan analitis. Pipa pangembangan produk kalebu reagen deteksi kuantitatif chemiluminescence, reagen deteksi kuantitatif emas koloid, macem-macem antigen lan antibodi. Fasilitas iki diakoni dening Administrasi Pangan lan Obat Negara, Pamrentah China.

NYATA penting banget kanggo njaga kontrol kualitas sing ketat, ing saben tahap proses, lan liwat produk lan praktik manajemen ing kabeh fasilitas lan ing saindenging organisasi. Keamanan produk dipriksa, liwat prosedur tes, sampling, lan validasi sing akeh, supaya cocog karo spesifikasi produk pungkasan.

rgt
trh (5)
trh (2)
trh (4)

Crita Kita

Saben taun melu pameran medis ing macem-macem negara kayata Medlab, Medica lan AACC lan liya-liyane. Kita wis entuk sertifikat CE, sertifikasi sistem mutu ISO 13485, Lisensi Pabrik, Otorisasi Pemasaran ing negara asale. Kita uga nyiapake FDA lan sertifikat liyane. Jaringan penjualan Real Tech nyakup luwih saka 80 negara lan wilayah, menehi kesempatan sing apik kanggo distribusi produk berkualitas kanthi rega sing kompetitif. Kita wis entuk reputasi apik ing saindenging jagad kanggo produk kualitas lan layanan profesional.

Kita darmabakti kanggo nggawe jagad iki papan sing luwih apik kanthi nyediakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo wong.

trh (1)
trh (3)

Hangzhou Realy Tech Co., Ltd.didegaké ing taun 2015. Merupakan perusahaan Diagnostik In-Vitro sing markas lan global, khusus ing tes perawatan lan sistem Immunoassay luwih saka 5 taun. Perusahaan kasebut lenggah ing taman ilmiah 6000 meter persegi lan dilengkapi fasilitas P&P canggih lan fasilitas produksi.

Baris produk sing wiyar kalebu Tes Cepet, Pamaca Tes Obat, Maca POCT, lan mesin sistem Immunoassay Chemiluminescence Otomatis. Kabeh sistem iki kompatibel karo deteksi meh 150 jinis spidol kekebalan, barang inspeksi sing nutupi penyakit kardiovaskular, penyakit infeksi, penyakit hepatitis, diabetes, pamriksan kesehatan lan cabang bersalin lan bidang liyane. Ora mung cocog kanggo diagnosis penyakit kritis sing cepet ing rumah sakit lan laboratorium ukuran gedhe lan medium, nanging uga cocog kanggo analisis kuantitatif imunologis komprehensif ing rumah sakit lan laboratorium ukuran cilik lan medium.

Perusahaan sing didegake kanthi sertifikasi administrasi panganan lan obat ing lokakarya bersih lan lokakarya meh 700 ㎡. Output saben dina saiki 100000 dosis, kanthi kit diagnostik in vitro kuantitatif lan kapasitas produksi mesin tester klinis, saliyane produk merek perusahaan dhewe, uga nyedhiyakake layanan OEM kanggo para pelanggan, kanggo ngunjungi sistem, pasar OTC, menteri keamanan publik lan departemen pencegahan epidemi nyedhiyakake macem-macem spesifikasi produk. Produk kasebut adol ing pasar adoh saka pasar domestik lan manca.

Layanan sing apik banget lan kualitas sing bisa dipercaya mbantu entuk reputasi ing saindenging jagad, kayata:

1. Kolombia, Brasil, Meksiko, Ekuador, Chili, Peru ...

2. Poland, Spanyol, Prancis, Rusia…

3. Jepang, Filipina, Malaysia, Australia…

4. Afrika Selatan, Venezuela, Somalia, Kazakhstan…

5. Lan negara liya

bakal luwih dihargai yen sampeyan bisa ngubungi informasi luwih lengkap babagan perusahaan lan produk. Sugeng rawuh kerja sama karo kita kanthi OEM.

Desain
%
Pangembangan
%
Merek
%
tr (3)
tr (1)
tr (2)